2012-09-11
 18:12:31

Äntligen!

Idag gick jag upp tidigt och åkte till lägenheten. Vi hoppade direkt i målarburken och raderade minnet av dom knallröda och knallgula hallväggarna som nu är kritvita! Rummet blev så himla mycket större, underbart. Just nu tapetseras dom blå sovrumsväggarna bort, blir också himla fint! Hoppas verkligen vi kan hinna klart till fredag, tvekar lite på det men jobbar ju hela helgen och nästa vecka, och vill in nu nu nuuu!


DIYS

Höstens färg är ju vinrött, tycker du att det är snyggt? Kommer du att använda vinröda plagg i år? :) <3PUBLICERAT: 2012-09-19, 12:55:35 | URL: http://diys.blogg.se
Matilda

Det var samma sak här! Vårt sovrum hade vinröda/röda väggar och knappt någon belysning när vi flyttade in. Vi tapetserade om till vitt och det blev så ljust att ljuset från fönstret till och med räcker :)

Svar: ja eller hur, samma i vår hall. Knallröd. Vi målade vitt och satte en två meter lång spegel på ena väggen, och vips så var rummet dubbelt så stort! Att något så litet kan göra så mycket..
emelie myyryläinenPUBLICERAT: 2012-09-24, 08:20:22 | URL: http://matildalinneaforslund.blogg.se
Cornelia

Åh vad roligt med en lägenhet att inreda! Älskar sånt där..! Hoppas ni får det fint :)

Svar: kommer lägga upp lite bilder imorgon (även hur den såg ut innan renoveringen) kom gärna tillbaka så får du se hur det blev :)
emelie myyryläinenPUBLICERAT: 2012-09-24, 21:59:07 | URL: http://alltidcornelia.blogg.se

kommentera detta inlägg:

« namn remember me?

« e-post (publiceras ej)

« bloggadress

kommentar: